top of page

SÅDAN FINDER DU DE BILLIGSTE FLYBILLETTER








Pulserende storby, kridhvide sandstrande eller eksotisk safari? Hvem drømmer ikke om, at komme ud og opleve verden og se noget nyt? Det gør jeg i hvert fald hele tiden, og med en relativ heftig rejseaktivitet de seneste par år, er jeg også blevet rimelig skrap til at finde de bedste priser på flybilletter.

Når man rejser meget er prisen nemlig langt fra ubetydelig, og hvad man kan spare på transport, kan i stedet bruges på et bedre hotel, lidt flere cocktails eller shopping. Derfor får du i dag mine bedste tips og tricks til hvordan du finder de billigste flybilletter.

1. Start din søgning i god tid Så snart du kender datoen for hvornår du skal rejse, skal du begynde at søge efter flybilletter. Dog max fem måneder før og gerne senest 14 før du skal af sted. Flere undersøgelser har nemlig vidst, at det er i den periode du får de bedste priser.

2. Besøg altid flere forskellige søgemaskiner Du skal aldrig stole blindt på én søgemaskine. Når jeg skal finde den billigste flybillet starter jeg altid med at besøge Momondo, Flybillet.dk og Cheapflights, for se de bedste priser.

3. Hold øje med markedet Du behøver ikke at købe din flybillet samme dag, som du starter din søgning. Flyselskaberne ændre deres priser – både op og ned, flere gange om ugen. Derfor anbefaler jeg, at du holder øje med de tre søgemaskiner løbende, og minimum en gang om ugen.

4. Slet din historie Husk altid at slette din historie på computeren, ellers kan søgemaskinerne se at du har været forbi før, og så hæver de automatisk priserne hver gang du klikker ind på siden.

5. Køb så snart du finder den rette pris Så snart du finder en billet til en pris som du er okay med, så køb den med det samme. Venter du til i morgen, kan prisen være steget.

6. Køb din indenrigsbillet syv uger før afgang Undersøgelser viser at billetterne på indenrigsflyvninger (i Europa) er billigst ca. 7 uger inden afgang.

7. Rejs tirsdag og onsdag Det er altid billigst at rejse, de dage hvor færrest gør det. Undersøgelser viser at tirsdag og onsdag ofte er de billigste rejsedage.

8. Rejs uden for industriferierne Hvis du rejser i påskeferien, efterårsferien, juleferien eller i midten af juli er billetterne altid dyre. Hvis du har mulighed for det, bør du derfor rejse uden for de almindelige ferieperioder.

9. Mix & Match Cheapair.com har en funktion der hedder “Mix and Match.” Den kan kombinere forskellige flyselskaber og billetter, der normalt ellers ikke er kædet sammen. Det betyder, at hvis du skal rejse længere væk, og derfor skal have en mellemlanding, kan mix and match finde to enkeltbilletter til dig, som er billigere end en samlet pakket løsning.

10. Kig efter andre lufthavne Overvej om du kan rejse til eller fra en anden lufthavn. I de store byer er der ofte flere lufthavne, og den der ligger længst fra centrum, er normalt billigere at flyve til eller fra.

11. Price Drop Payback Du har lige købt en flybillet og et par dage senere, ser du at den er faldet i pris. Det er hamrende irriterende. Hvis du booker hos Cheapair.com har de en model der hedder “Price Drop Payback.” Det betyder, at de stiller garanti for, at hvis prisen på din billet falder inden afrejse dagen, så får du de penge, som du har betalt for meget tilbage i et gavekort, som du kan bruge på din næste flybillet.










Jeg håber, at du kan bruge mine tips – og at de vil give dig flere og billigere rejser rundt i verden! 😉 Kender du andre, der snart står overfor en rejse eller måske skal til at booke sommerferien, så del endelig mit indlæg med dem, så endnu flere kan kommer billigere ud og opleve verden.

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Commentaires


bottom of page