top of page

TRE MUST-TRY RESTAURANTER I HONG KONG

Det er ikke lang tid siden, at jeg vendte hjem fra en helt fantastisk tur til Hong Kong. Den pulserende storby, minder mest af alt om østens svar på New York, dog med et mere eksotisk og bredt menukort. Jeg har her samlet tre steder, som jeg synes, er et besøg hver, hvis du trænger til lidt god mad i det moderne Kina.

:-)

Com Banh Mi: Com Bánh Mì, 28 Tai Wong Street East, Wan Chai, Hong Kong

Com Banh Mi er ensuper hyggelige vietnamesiske restaurant i hjertet af Wan Chai. Restauranten er lille og uformel, og det er tydeligt at mærke at det er ejerne selv der står bag både kasseapparatet og komfuret.

Menuen er lavet så du selv sammensætter din ret. Først vælger du hvilken type kød du vil have: Kylling, gris eller oksekød, bagefter kan du vælge mellem ris, brød eller nudler og til sidst skal du vælge en side-dish. Det hele får du inklusiv drikkevarer for 66 danske kroner.

Et perfekt sted, at spise hvis du er lidt træt af alt det olie- og friturestegte mad, som man får mange steder i Hong Kong.


Cali-Mex Taqueria: Dundas Square, 43H Dundas St, Mong Kok, Hong Kong.

Trænger du til andet end ris og nudler? Så er Cali-Mex et super godt alternativ til det asiatiske gadekøkkener. Indretning er low key og hyggelig, og stedet fungere perfekt til et hurtigt frokost-stop, og ligger bl.a. lige ved siden af det populære shoppingmekka Ladies Marked.

Menukortet giver mulighed for, at du selv kan sammensætte din ret hvad enten du ønsker en mexicansk inspireret salat, tacos eller madpandekager.

Cali-Mex ligger ni steder på Hong Kong Island. Du kan finde adresserne med et hurtigt kig på deres website��her.


crystaljade

Crystal Jade: B221A, 1 Matheson St, Causeway Bay, Hongkong (Crystal Jade har mere end 10 restautanter rundt om i Hong Kong)

Ægte Hong Kong-food lavet i et top professionelt køkken, så hvis du trænger til lokal mad, men ikke har lyst til at slå dig ned på et af de mere primitive gadekøkkener, så er det her stedet!

Crystal Jade er en kæde der ligger ret mange steder i Hong Kong. Under mit besøg på syv dage spiste vi der to gange. Det er virkelig lækker mad, et bredt menukort og både kvalitet og hygiejne er i top. Jeg var særligt helt vild med deres forskellige nudelsupper, som fås i et hav af smagsvarianter.

Hvis du planlægger et besøg på Crystal Jade, så er det en god ide at google den der er tættest på dig. Bare på Hong Kong Island ligger der 10 restauranter og der er også flere på fastlandet.

// Josephine

Comments


bottom of page