top of page

TRE RESTAURANTER DU SKAL BESØGE I CANNES


I mere end 18 år har mine forældre haft sommerhus i Cannes, og det er dermed også en af de byer hvor jeg har brugt aller mest tid. Langt de fleste ferier hele mit liv er gået her til. Det er altså et sted hvor jeg virkelig føler mig hjemme og elsker at være! Byen er smuk, afslappet, festlig, eksklusiv og hyggelig på samme tid. Der emmer altid af sommerglæde, godt humør og god stil. Uanset om du skal på ferie med familien eller veninderne så er Cannes et fantastisk sted at tage hen, fordi byen er så alsidig og kan det hele. Både afslapning og fest.

I dag giver jeg dig mit bud på tre restaurenter som du ikke finder i turistguiden, men som du absolut ikke må gå glip af hvis du er i nærheden!

Plage La Jetée 21 Avenue G de Maupassant, 06160 Antibes

La Jetée ligger lidt uden for Cannes, ca. 10 minutters kørsel fra la croisette i byen Juan Le Pain, og består af en restaurant på promenaden og en strandbar der bliver til strandrestaurant om aftenen. På stranden kan du sidde enten lidt tilbagetrukket på tressen eller komme helt ned til vandet hvis du vil have fødderne i sandet. Omgivelserne er utroligt smukke med stilrene og enkle møbler, palmer og de bløde bølger der skyller op på stranden. Menukortet byder på alt fra sushi til lækre bøffer, risotto eller forskellige fiskeretter. Maden er utroligt lækker og personalet er meget serviceminded, smilende og hurtige. Mens du spiser spiller lidt RnB / Lounge musik i baggrunden, og når du er færdig med at spise kan du nyde en lækker cocktail i baren.

Her er altså et sted hvor du skal komme hvis du vil nyde virkelig lækker mad i de smukkeste omgivelser. Her får du virkelig følelsen af at være “syd på.” Der emmer af strandhygge og eksklusiv feriestemning, og der er både plads til klipklapper og stiletter. Absolut et af mine favorit steder!


 La Pizza Cresci Cannes Quai St Pierre 06400 Cannes

La Pizza er det eneste pizzeria i verden som har haft tildelt en michelinstjerne. Stjernen har de ikke længere, men mad, service og den smukke location er den samme. Jeg har efterhånden været igennem deres menukort et par gange, og alt hvad de laver er virkelig lækkert. De er dog mest kendt for deres pizzaer som de laver over åben ild i en kæmpe stenovn.

Du får kun serveret en halv pizza, men det er en stor halv og der er så meget fyld på, at jeg garentere dig for at du bliver mere end mæt. (Det gør din sultne kæreste, eller far også) der er rigeligt med mad.

Stedet er super godt til en aften hvor hygge er i centrum. Jeg er kommet der meget med min familie, men har også haft veninderne med en tur derned. Det er super fedt sted, med meget rimelige priser og super søde tjenere. Du vil ofte opleve at der er lang kø foran restauranten, men frygt ikke, det går hurtigt! De har tre etager til spisende gæster og på trods at krav om at ville sidde udendørs har det aldrig taget mig mere end 10-15 minutter at få et bord, og det er helt sikkert ventetiden værd!


Le Caveau 30 45 Rue Félix Faure,06400 Cannes På Le Caveau er du sikker på altid at få rigtig god mad. Særligt deres moule marinieres er virkelig gode, men er du mere til kød er deres and med hvidløgssovs også helt fantastisk.

Restauranten ligger meget centralt både tæt på palæet og ��croisetten, men også tæt på den gamle bydel som er super hyggelig at gå en tur i inden i sætter jer til bords. Deres serviceniveau er højt og der er masser af liv og ting at kigge på, på vejen uden for restauranten mens du spiser.

:)

God appetit!

// Josephine

Comentarios


bottom of page